Το Οδοντιατρείο μας
Κατσαρός Εμμανουήλ - Χειρουργός Οδοντίατρος Πειραιάς
 
Το οδοντιατρείο μας το οποίο βρίσκεται Καραΐσκου 77 στον Πειραιά, αποτελεί ένας ζεστός και φιλικός χώρος όπου εδώ ο κάθε ασθενής νιώθει φιλόξενα και ευχάριστα, χαλαρώνει και φροντίζουμε ώστε να αποβάλλει τον φόβο της επίσκεψης στον οδοντίατρο.

Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους και καταρτισμένους οδοντίατρους οι οποίοι προσφέρουν πάντα υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες σε περιστατικά που αφορούν τη γενική και αισθητική οδοντιατρική, αλλά και τη χειρουργική στόματος, ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και χρησιμοποιώντας μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
 
 
Το ιατρείο μας είναι πλήρως εξοπλισμένο και ανταποκρίνεται σε υψηλά τεχνολογικά και ιατρικά standards, έτσι ώστε να παρέχονται με τον αρτιότερο τρόπο όλες οι οδοντιατρικές υπηρεσίες. Οι κανόνες υγιεινής τηρούνται αυστηρά χρησιμοποιώντας τελευταία προϊόντα και τεχνικές αποστείρωσης των εργαλείων και απολύμανσης των χώρων, εμπνέοντας έτσι εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους ασθενείς μας.

Η συνεχής έρευνα στις νέες εξελίξεις στον τομέα της οδοντιατρικής, μας επιτρέπει να μπορούμε να δώσουμε τις καλύτερες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα δόντια σας, αλλά και μας καθιστά ικανούς να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε περιστατικό, φροντίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα, με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο.

Στο οδοντιατρείο μας επίκεντρο είναι ο ασθενής, η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματός του και η ασφάλειά του ώστε να έχει ένα όμορφο, υγιές και λαμπερό χαμόγελο που θα τον γεμίζει αυτοπεποίθηση.
 

 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να κλείσετε ραντεβού ή για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί
με τα δόντια σας.