Υπηρεσίες
Κατσαρός Εμμανουήλ - Χειρουργός Οδοντίατρος Πειραιάς
 
Το χαμόγελό μας, είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άνθρωποι γύρω μας. Αν αισθάνεστε άβολα και αμήχανα με το δικό σας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως θα το αλλάξουμε. Θα το μετατρέψουμε στο χαμόγελο που πάντα ονειρευόσασταν να έχετε!

Στο οδοντιατρείο μας το οποίο βρίσκεται Καραΐσκου 77 στον Πειραιά, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα περιστατικά γενικής και αισθητικής οδοντιατρικής, αλλά και της χειρουργικής στόματος παρέχοντας ολοκληρωμένη περίθαλψη στον ασθενή και χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα.

Αναλαμβάνουμε
με υπευθυνότητα κάθε περιστατικό, φροντίζοντας για το καλύτερο αποτέλεσμα, με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο. Προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε την καθιέρωση προληπτικού προγράμματος στοματικής υγείας για τον κάθε ασθενή, παράλληλα με την άσκηση της επανορθωτικής οδοντιατρικής.
 
  Ειδικότητα στην αισθητική οδοντιατρική
  Λεύκανση
  Εμφυτεύματα
  Καθαρισμός
  Ακτινογραφίες
  Σφραγίσματα με τα πιο σύγχρονα υλικά και μεθόδους
  Ακίνητη προσθετική
  Αποκατάσταση από ατύχημα σε συνεργασία με ειδικούς
  Κινητή προσθετική
  Ενδοδοντικές Θεραπείες
  Οδοντιατρική Εξακτική (Εξαγωγές)
  Προληπτική οδοντιατρική
  Χειρουργική Στόματος
  Περιοδοντολογία
  Παιδοδοντία
 
 
 
 
Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή κορυφαίας ποιότητας ορθοδοντικής φροντίδας, η οποία βασίζεται στην υψηλή τεχνολογία. Με συνέπεια, συνέχεια, γνώση και πάνω από όλα επαγγελματισμό είμαστε στη διάθεσή σας για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα με τα δόντια σας ταλαιπωρεί εσάς ή τους δικούς σας ανθρώπους. 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
για να κλείσετε ραντεβού ή για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί
με τα δόντια σας.